Meniu
Cos de Cumparaturi

ExtraGarantie

ExtraGarantie

   

Toate produsele comercializate pe site-ul nostru, beneficiaza de garantia oferita de societatea noastra, care acopera toate problemele aparute pe toata perioada de garantie, specificata pe certificatul de garantie care insoteste produsul.

            Service-ul in Garantie este acoperit de echipele noastre de frigotehnisti, pregatite din punct de vedere profesional sa intervina si sa remedieze defectiune.

De asemenea, puteti beneficia de service-ul nostru si in perioada de PostGarantie, timpul de interventie fiind acelasi, numai ca serviciile oferite vor fi contracost.

Pentru a putea beneficia cat mai mult timp de serviciile noastre gratuite, societatea noastra va pune la dispozitie pachetul de Extra-Garantie.

Ce este Extra-Garantia?

-      Extra-Garantia este un pachet optional care poate fi achizitonat numai in momentul cumpararii si reprezinta prelungirea termenului de garantie cu valoarea pachetului de Extra-Garantie achizitionat.

De exemplu, daca achizitionati pachetul de Extra-Garantie de 1 an, garantia se prelungeste cu 1 an  fata de garantia standard de care beneficiaza produsul. Daca achizitionati pachetul de Extra-Garantie de 2 ani, garantia se prelungeste cu 2 ani.

Valoarea pachetului de Extra-Garantie difera in functie de tipul:

       1. pachetului achizitionat (1 an sau 2 ani)

       2. capacitatea echipamentului achizitionat (9000 btu, 12000 btu, 18000 btu, 24000 btu, etc..)

       3. marca echipamentului achizitionat (Fujistu, Gree, Hitachi, ,etc.)

 

Valoarea Extra-Garantiei o gasiti specificata pe pagina fiecarui produs in parte